Fransk kulturhus

SKOLER

Franskkulturhus er aktivt med på å dele ressurser og med å samarbeide med fransklærere i Norge. Vi er ofte med på seminarer for fransklærere og tilbyr workshops for å hjelpe med språkundervisningen. I våre lokaler eller direkte på skoler tilbyr vi også franskspråklige «fordypningsdager» til ungdoms- og videregåendeskoler  i anledning fagdager.

Fagdag – din opplevelse på fransk

Er du fransklærer i Norge og ønsker å gi klassen din en spennende opplevelse på fransk?

I anledning «fagdager», ønsker vi deg velkommen hos oss (eller direkte på skolen din) for å tilby elevene dine ulike aktiviteter rundt det franske språket.  

Designet for alle nivåer, aktivitetene våre gir klassen din en interaktiv, inkluderende og lærerik opplevelse! Mat, familie, litteratur, reise, miljø, politikk…Vi tilbyr mange temaer og programmet opprettes i samarbeid med læreren/skolen.

Takket være våre partenere er det også mulig å bestille fransk lunsj eller/og frokost! 

 

VG1-klasse
VG1-klasse
@Nesodden VGS
Les mer
For en hyggelig dag vi fikk med dere! Alle ble veldig fornøyde med deres læringsmetode. Vi hadde det gøy med å lære om tegneserier og aktivitetene var veldig lærerike og interessante! Aktivitetene var også veldig inkluderende, og det var godt å tvinge oss til å snakke fransk! Tusen takk!
VG2-klasse
VG2-klasse
@Nesodden VGS
Les mer
For en hyggelig tur til Fransk Kulturhus vår franske klasse! Vi fikk et 3 timer lang opplegg på kulturhuset. Ved ankomst ble elevene servert Madeleines som er små kaker som franskmenn har til kaffen og de ble bedre kjent med lærerne. Elevene gikk gjennom ulike pedagogiske opplegg og spill for å kunne bruke fransk på en annen måte enn i skoletimene. Gleder oss til å besøke dere igjen!
VG3-klasse
VG3-klasse
@Munch VGS
Les mer
Vi var veldig fornøyde med fagdagen vår. Elevene deltok, snakket og sang på fransk i nesten 5 timer på en veldig leken, spontan og interaktiv måte. Med franske frokost og lunsj hadde vi det kjempegøy!
VG3-klasse
VG3-klasse
@Hoppensprett VGS
Les mer
Dagen ble: morsom – interessant – kreativ. Hyggelige lærere som la til rette for læring og gjorde det lett å snakke fransk. Brettspillet var veldig gøy!
Previous
Next

Jeg bestiller min fagdag for min klasse/skole:

SÉMINAIRES

Franskkulturhus est régulièrement présent lors des séminaires de formation pour professeurs de français en Norvège. 

Notre équipe pédagogique y propose des ateliers variés destinés à faciliter l’apprentissage de la langue en situation scolaire. 

Retrouvez des exemples de formations offertes lors de séminaires dans nos actualités et contactez-nous pour tout renseignement.

VIL DU LÆRE FRANSK?

Fransk kulturhus

NOUS CONTACTER

    *Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Fransk kulturhus.

    *Jeg godtar personvernerklæringen.