Fransk kurs og arrangementer over
hele Norge

Fransk kulturhus er et kultursenter med hovedfokus på det franske språket og de franskspråklige kulturer.

Vi tilbyr franskkurs for alle nivåer og alle aldre, seminarer, kulturopplevelser og arrangementer. Vi driver også et fransk bibliotek og tilbyr nye og spennende digitale ressurser som er tilgjengelige for alle våre brukere. I tillegg arrangerer vi både DELF-DALF-, DELF Junior- og DELF Prim og TCF Tout Public / Canada eksamener i samarbeid med France Éducation International, den franske ambassaden og Institut français de Norvège.

Alle kursene våre undervises av kvalifiserte og sertifiserte lærere som er utdannet innen pedagogikk, frankofone kulturer og det franske språket.

Frankofone møter ved Fransk Kulturhus

Frankofone møter med Hélène Conway-Mouret, senator for Franskmenn bosatt i utlandet og fransklærne ved Edvard Munch videregåendeskole i Oslo.

Julemarked på Fransk kulturhus 4-5.12.21

Frankofoner og frankofiler i alle aldre, velkommen til Fransk kulturhus sitt aller første julemarked! Et deilig fransktalende fristed å nyte alene eller sammen med venner

En sosial opplevelse!

Å ta et franskkurs på Fransk kulturhus er også en sosial opplevelse! Denne uken tilbyr vi for eks. kaffe og kaker til alle våre kursdeltakere.

Teamet Fransk kulturhus

Magali

Ledelsen

Gilles

Ledelsen

Camille

Morgane

Mattia

Anaïs

partnerne Fransk kulturhus

INSTITUT FRANCAIS DE NORVÈGE

FRANCE ÉDUCATION
INTERNATIONAL

OSLOMANIA

SARRAZAC

XPLORGAMES

NEW 2 NORWAY

LA CRÊPE D'ELEN

SCANDIKIDS TOUR

VIL DU LÆRE FRANSK?

*Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Franskkulturhus.