Franskkurs

Lær fransk
med Fransk kulturhus!

I KLASSEROM &
ONLINE

Gruppe- eller 1-1 kurs for alle nivåer, aldre og behov. Både i klasserom og online.

PERSONLIG OPPFØLGING

Vi følger deg hele veien i din opplæring (ressurser, leksehjelp, sertifiseringer...).

KVALIFISERTE OG ERFARNE FRANSKTALENDE LÆRERE

Alle lærerne våre er utdannet innen fransk som fremmedspråk, pedadogikk og/eller fransktalende kulturer.

plasseringstest

Vår plasseringstest er gratis. Testen hjelper oss å vite hvilket kurs som passer best til deg.

Testen kan gjøres på kulturhuset (etter avtale) eller direkte online.

Franskkurs

KLASSEROM & ONLINE

A1 - C2

Standardkurs

Progressivt kurs på 24 undervisningstimer, basert på et samspill i klasserommet, bestående av interaktive aktiviteter med språkbad-metoden og kommunkasjonssituasjoner hentet fra hverdagen privat eller på jobb. En rask og helhetlig progresjon!

LES MER

KLASSEROM & ONLINE

A2+ - C2

Samtalekurs

Kurs på 13,5 undervisningstimer basert på konversasjon rundt samfunnstemaer, spesielt egnet for de som ønsker å utvikle sine muntlige ferdigheter eller forberede seg på et opphold i/en reise til et fransktalende land.

LES MER

KLASSEROM & ONLINE

A1 - C2

Privatundervisning

Én-til-én skreddersydd franskkurs for alle nivåer, spesialtilpasset din timeplan, dine behov og dine mål, med personlig pedagogisk oppfølging. En effektiv og målrettet læringsprosess. Kan også tilbys til små grupper

LES MER

KLASSEROM & ONLINE

A1 - C2

Temakurs

Interaktive kurs rundt Frankrike og Frankofoni (musikk, historie, litteratur...). Et unikt og variert tilbud, ideelt for alle nysgjerrige entusiaster av franskspråklige kulturer, som ønsker å lære seg både språk og kultur!

LES MER

KLASSEROM & ONLINE

3 - 12 år

Kurs for barn

Kurs i ulike formater for nybegynnere og viderekomne fra 3 til 12 år, basert på moderne og positive læringsmetoder som foster og forsterker læring utenfor familie- og skolekretsen.

LES MER

KLASSEROM & ONLINE

12 - 15 år

Kurs for ungdom

Kurs i ulike formater for nybegynnere og viderekomne fra 12 til 15 år basert på moderne og positive læringsmetoder som foster og forsterker læring med en høyere grad av selvstendighet.

LES MER

ONLINE

B1 - B2

Eksamensforberedelse

Et nettkurs som består av leksjoner, oppgaver, eksamensoppgaver og nyttige tips for hjelpe kandidater med å bestå DELF B1/B2 eller TCF-eksamen. 

LES MER

ONLINE

A1 - C2

Flytting til Frankrike

Et nettkurs som består av varierte ressurser om det språklige og det kulturelle rundt ditt opphold i Frankrike. Plattformen er det ideelle startpunktet for ditt fransk eventyr!

LES MER

KLASSEROM & ONLINE

A1 - C2

Kurs for bedrifter

Skreddersydd språktrening tilpasset virksomhetens behov i våre lokaler, online eller på jobben din - fagspråk (helse, økonomi, teknologi), fransk i arbeidslivet (HR, økonomi) eller annen trening.

TA KONTAKT MED OSS

KLASSEROM & ONLINE

A1 - C2

Fransk på spesifikt mål

Fransk på spesifikt mål og kommunikasjonstrening innen ulike fagområder (gastronomi, forsvar, diplomati, jus, mote, turisme mm.).

TA KONTAKT MED OSS

KLASSEROM & ONLINE

A1 - C2

Norskkurs

Et unikt tilbud med skreddersydde norskkurs enten i klasserom eller på nett, og språk- og kulturpakker i Oslo og Norge for målrettet og effektiv læring med vår partner New 2 Norway.

TA KONTAKT MED OSS

frankrike

A1 - C2

Språkopphold i Frankrike

I samarbeid med være vårt nettverk av kvalifiserte partnerskoler i Frankrike, tilbyr vi språkopphold for alle nivåer, mål, aldre og smaker i ulike franske byer.

TA KONTAKT MED OSS

L'EXPÉRIENCE +

Gi din franske opplevelse enda mer verdi! 

L'expérience + voksen medlemskap

Som medlem av Expérience +, får jeg 2 gruppekurs (to kursperioder) et 100% digitalt kurs "vivre en France - FLE", 5 undervisningstimer med personlig språkcoaching (f.eks. utdyping, hjelp med administrative prosedyrer, hjelp med oversettelse), 2 eksklusiv arrangementer (f.eks: en språkkafé, en filmvisning, en eksklusiv invitasjon til et kulturarrangement...). direkte og dedikert kontakt, via e-post, med Fransk kulturhus-teamet for å svare på mine spørsmål i løpet av kurset mitt (spesifikke råd, grammatikk, etc.).

L'expérience + barn/ungdom medlemskap

Som medlem av Expérience +, får barnet/ungdommen tilgang til gruppekurs for barn/tenåringer hele skoleåret, to spesielle morsomme og lærerike arrangementer (f.eks: interaktiv lesing, brettspill workshop, filmvisning osv.), 20% rabatt på Fransk kulturhus ferieskoler, dedikert kontakt via e-post med Fransk kulturhus-teamet for å svare på mine spørsmål under barnets læring (spesifikke råd, grammatikk, etc.).

sertifiseringer-EKSAMENER

Vi er det eneste sertifiseringssenteret for fransk i Norge.

Fransk kulturhus

NOUS CONTACTER

    *Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Fransk kulturhus.

    *Jeg godtar personvernerklæringen.