Vårt kurstilbud for januar-mars er nå ute!

🇫🇷 Nok en gang tilbyr vi franskkurs for alle nivåer og behov! Om du er nybegynner eller er kommet litt lenger på vei, om du vil ha kurs for deg selv eller for barnet ditt – vi har kurset for deg!
Ta en titt på utvalget og start 2021 med et kurs hos oss! 👍

Info og reservasjon på nettstedet vårt 💻.

Følg med vår KULT’s info uke fra mandag 4. januar til fredag 8. januar og oppdag bredden og dybden av vårt tilbud innen franskundervisning, offisiell eksamen, livstilkurs, kultur og aktiviteter, samt bli kjent med oss og våre dyktige lærere og partnere.

Velkommen skal du være!