(+47) 919 09 404
St. Olavs gate 21B 0165 Oslo
contact@franskkulturhus.no

Mandag – Torsdag: 9h30-12h30 I 13h30-17h00
Fredag: 9h30-12h30 I 13h30-16h00

FRANSK KULTURHUS – Kurs og kultursenter

Dra nytte av våren med vårt utvalg av franskspråklige thrillere

Hva kan være bedre enn å dra nytte av våren til å fordype seg i å lese en god krim? I Norge er årstiden tradisjonelt tilrettelagt for denne typen lesing!

Her er fire bøker som vi anbefaler:

Le Bureau des Affaires occultes – Eric Fouassier

Eventyrene til Valentin Verne i Paris sommeren 1830, mellom politiske omveltninger, sosiale opprør og vitenskapelig fremgang. En effektiv og gripende historisk thriller!

Lupin : l’île aux trente cercueils – Maurice Leblanc

En «classique» av eventyrene til den berømte Lupin, involvert i en forvirrende etterforskning på «Sarek», en mystisk øy. En roman med utrolig styrke, mellom «skrekk» og thriller.

L’énigme des Blancs-Manteaux – Jean-Francois Parot

Med denne boken begynner inspektør Nicolas Le Flochs vandringer. Denne første, vanskelige etterforskningen kaster oss inn i Paris, året 1761 – en fin bok som legger grunnlaget for det som vil bli Le Flochs eventyr.

L’Affaire Alaska Sanders – Joël Dicker

Marcus Goldman er tilbake, til vår største glede. En bok mellom drama og thriller, som gjenoppliver våre mest dyrebare minner fra den gripende «Sannheten om Harry Quebert-saken». Vi vil ha mer!

Del denne artikkelen

NYHETER

Le plaisir de lire
Bibliothèque

Lese og vokse på fransk fra 0 til 19 år

Gi barnet ditt bladet han vil ha stor glede av å motta hver måned, og som vil stimulere dets nysgjerrighet og leseglede på fransk! Bayard/Milan

Culture

Lytt til franske musikaler!

Musikaler er veldig populære i Frankrike, spesielt siden 1970-tallet med utgivelsen av Starmania. Hvert år opprettes nye musikaler som forteller de store periodene i Frankrikes

VIL DU LÆRE ELLER FORBEDRE FRANSKEN?

Fransk kulturhus

NOUS CONTACTER

    *Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Fransk kulturhus.
    *Jeg godtar personvernerklæringen.