FRANSK KULTURHUS
- Kultur-, opplærings- og sertifiseringssenter og franskspråklig bibliotek

En kveld rundt fransk og Alsace gastronomi med matekspert Leila Martin

Fransk kulturhus har gleden av å invitere, i anledning Alsace Fan Day og i samarbeid med Alsaceforeningen i Norge, til et spennende foredrag med forfatter og matekspert Leila Martin. Bli med for å feire Alsace og fransk gastronomi sammen med Leila mandag 24. juni kl. 16.00-17.00!

Oppdag Alsace mat

Leila Martin er en ekte ambassadør for Alsace mat, og kombinerer tradisjon og kreativitet i sine egne oppskrifter. Gjennom sin populære blogg Je Vais Vous Cuisiner, deler hun sin kjærlighet for de autentiske smakene fra Alsace og inspirerer tusenvis av lesere med sine historier og feltreportasjer, tett på kokkene.

En time sammen med Leila Martin den 24. juni

Under arrangementet vil Leila presentere sin unike tilnærming til gastronomi. Hun vil også snakke om sine inspirasjoner, teknikker og personlige erfaringer som har gjort henne til en nøkkelfigur innen Alsace mat. Du vil få muligheten til å høre fascinerende anekdoter om hennes mateventyr og utforske hemmelighetene bak hennes mest elskede oppskrifter!

Spørsmål og svar

Leila vil svare på spørsmål fra publikum. Er du opptatt av Alsace kultur og fransk gastronomi, eller bare nysgjerrig på å oppdage nye smaker, vil kvelden være den perfekte muligheten til å engasjere deg med forfatteren og, hvorfor ikke, få noen gode tips for å mestre dine egne franske retter!

Alle er invitert!

Arrangementet er gratis, så bli med og dra hjem igjen med en dose inspirasjon til dine egne oppskrifter!

Praktisk informasjon

  • Dato: 24. juni
  • Tid: 16:00-17:00
  • Sted: Fransk kulturhus
  • Inngang: Gratis

Begrenset antall plasser. Reservasjon kreves via denne siden.

Del denne artikkelen

NYHETER

Aktiviteter

Åpningstider sommer 2024

Fransk kulturhus holder stengt for publikum 25. juni-21. juli. For å besøke oss fom. 22. juli, ta kontakt med oss på e-post! Vi er tilbake

VIL DU LÆRE ELLER FORBEDRE FRANSKEN?

Fransk kulturhus

NOUS CONTACTER

    *Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Fransk kulturhus.

    *Jeg godtar personvernerklæringen.