FRANSK KULTURHUS
– Fransk språk- og kultursenter, diplomer & bibliotek

Fransk litteratur: oppdag den unike verdenen til Prix Goncourt

I oktober-desember inviterer Gilles deg, i anledning litteraturkurset, til å gå inn i den unike verdenen til Prix Goncourt, den mest prestisjefylte prisen innen fransk litteratur. Hvordan ble Prix Goncourt opprettet? Hvordan velger man de ulike vinnerne? Hva er de mest emblematiske romanene i historien til Prix Goncourt? Og hvem er favorittene til Prix Goncourt 2023?

Ved hjelp av reportasjer, presseartikler og bokutdrag får du vite alt om den mest prestisjefylte prisen innen fransk litteratur. Du vil også delta i diskusjoner og skriftlige produksjonsøvelser spesialdesignet for dette kurset.

I løpet av 8 uker vil du også lese romanen «Vivre vite» av Brigitte Giraud (Flammarion), Prix Goncourt-vinner i 2022. En rørende bok som understreker følelsen av sorg gjennom den dramatiske banaliteten i en trafikkulykke. En spennende bok basert på introspeksjon, både intim og kraftfull, som vil tale til alle sensibiliteter.

Oppstart: 25.10.23 (kl.13.00-14.15). 

Meld deg på nå på denne siden

Vi sees snart i litteraturkurs!  

Partager cet article

NOS DERNIÈRES ACTUALITÉS

Kultur

Fransk julemarked: 2. & 3. desember 2023

Kom til Fransk kulturhus sitt tradisjonelt julemarked! Et deilig fransktalende fristed å nyte alene eller sammen med venner og familie! Kom og gjør din gourmet,

VOUS SOUHAITEZ APPRENDRE OU PERFECTIONNER VOTRE FRANÇAIS ?

Fransk kulturhus

NOUS CONTACTER

    *Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Fransk kulturhus.

    *Jeg godtar personvernerklæringen.