FRANSK KULTURHUS
- Kultur-, opplærings- og sertifiseringssenter og franskspråklig bibliotek

Hvorfor ta vår plasseringstest?

KULT kurs- og kutursenter tilbyr franskkurs for voksne på flere forskjellige nivåer og med spesifikke temaer. Vi vil nå forklare hvorfor det er viktig at du tar en plasseringstest først.

Å lære et språk krever utholdenhet, men det er mer motiverende å fortsette dersom man finner et kurs som passer ditt nivå perfekt. Det er nettopp derfor plasseringstesten til KULT i Oslo og på nett er det beste hjelpemiddelet til å finne riktig kurs for deg.

Testen er delt inn i to deler:

  • Den første delen er skriftlig og varer ca 20 minutter. Målet med denne delen er å matche din kunnskap med et av våre 18 nivåer og 8 forskjellige kursformer.
  • Den andre delen er muntlig. Hvis du allerede snakker fransk, er meningen med denne testen å bekrefte den første vurderingen. I tillegg får vi kartlagt hvilke tidspunkter som passer for deg og finne et kurs som passer for deg.

åpent hus 16. oktober kan du komme innom og ta en gratis plasseringstest med en av våre lærere. Du kan allerede nå melde deg opp til en test under neste åpent hus ved å trykke på knappen under. Dette er helt gratis og uten forpliktelser:

Del denne artikkelen

NYHETER

Aktiviteter

Dictée-festivalen 1. juni 2024

Fransk kulturhus inviterer til den første utgaven av dictée-festivalen i Norge. På programmet: 1 diktat per nivå (A1, A2, B1, B2, C1 og morsmål), flotte

VIL DU LÆRE ELLER FORBEDRE FRANSKEN?

Fransk kulturhus

NOUS CONTACTER

    *Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Fransk kulturhus.

    *Jeg godtar personvernerklæringen.