FRANSK KULTURHUS
– Fransk språk- og kultursenter, diplomer & bibliotek

Hvorfor ta vår plasseringstest?

KULT kurs- og kutursenter tilbyr franskkurs for voksne på flere forskjellige nivåer og med spesifikke temaer. Vi vil nå forklare hvorfor det er viktig at du tar en plasseringstest først.

Å lære et språk krever utholdenhet, men det er mer motiverende å fortsette dersom man finner et kurs som passer ditt nivå perfekt. Det er nettopp derfor plasseringstesten til KULT i Oslo og på nett er det beste hjelpemiddelet til å finne riktig kurs for deg.

Testen er delt inn i to deler:

  • Den første delen er skriftlig og varer ca 20 minutter. Målet med denne delen er å matche din kunnskap med et av våre 18 nivåer og 8 forskjellige kursformer.
  • Den andre delen er muntlig. Hvis du allerede snakker fransk, er meningen med denne testen å bekrefte den første vurderingen. I tillegg får vi kartlagt hvilke tidspunkter som passer for deg og finne et kurs som passer for deg.

åpent hus 16. oktober kan du komme innom og ta en gratis plasseringstest med en av våre lærere. Du kan allerede nå melde deg opp til en test under neste åpent hus ved å trykke på knappen under. Dette er helt gratis og uten forpliktelser:

Partager cet article

NOS DERNIÈRES ACTUALITÉS

Kultur

Fransk julemarked: 2. & 3. desember 2023

Kom til Fransk kulturhus sitt tradisjonelt julemarked! Et deilig fransktalende fristed å nyte alene eller sammen med venner og familie! Kom og gjør din gourmet,

VOUS SOUHAITEZ APPRENDRE OU PERFECTIONNER VOTRE FRANÇAIS ?

Fransk kulturhus

NOUS CONTACTER

    *Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Fransk kulturhus.

    *Jeg godtar personvernerklæringen.