Trist å ikke kunne reise i år? Fransk og andre språk reiser hjem til deg!

Eksklusivt hos KULT – 2 hele måneder med gratis tilgang til nettkurset Frantastique! Korte, morsomme og personlig tilpassede leksjoner i 15 min. per dag! Nettkurs i andre europeiske språk orgså tilgjengelige!

Reis til Frankrike og få ikke bare 1 men 2 hele måneder gratis uten kjøpsforpliktelse, med mulighet for personlig pedagogisk oppfølging med en fransklærer fra KULT ved å melde deg via vårt nettsted:

Reis til mange andre land ved å prøve våre andre nettspråkkurs  i engelsk, spansk og tysk: