(+47) 919 09 404
St. Olavs gate 21B 0165 Oslo
contact@franskkulturhus.no

Mandag – Torsdag: 9h30-12h30 I 13h30-17h00
Fredag: 9h30-12h30 I 13h30-16h00

FRANSK KULTURHUS – Kurs og kultursenter

Frankofone møter ved Fransk Kulturhus

Tirsdag 19. oktober 2021 markerte en dag rik på spennende og inspirerende møter rundt undervisningen i det franske språket i Norge med både Hélène Conway-Mouret, senator for Franskmenn bosatt i utlandet, og fransklærerne fra Edvard Munch videregående skole i Oslo.

Aller først og før de første studenter kom, hadde vi gleden av å velkomme Hélène Conway-Mouret, senator for franskmenn bosatt i utlandet. Samtaleemner var mange:  det franske språket og offisielle eksamen i Norge, vår pedagogikk grunnet i språk- og kulturbadmetoden, vårt varierte kurstilbud, våre partnere fra den kulturelle, frivillige og institusjonelle verden, våre studenter og, ikke minst, våre fantastiske lærere.

Mellom to økter med gruppetimer, ønsket vi deretter velkommen til Clélia Elster og hennes hyggelige kolleger Mari Bræck og Kristin Winge, alle fransklærere på Edvard Munch VGS – en videregående skole spesielt anerkjent for sine spesialiseringer i kreative yrker. Sammen utvekslet vi erfaringer om Fransk II og Fransk III læreplaner, ungdommers spesifikke behov, egne ressurser og beste undervisningspraksis og, ikke minst, våre fremtidige fellesprosjekter.

For en flott jobb vi er så heldige å gjøre, og hvilke flotte møter vi får takke den! Lenge leve fransken! Lenge leve Francophonie!

Del denne artikkelen

NYHETER

Le plaisir de lire
Bibliothèque

Lese og vokse på fransk fra 0 til 19 år

Gi barnet ditt bladet han vil ha stor glede av å motta hver måned, og som vil stimulere dets nysgjerrighet og leseglede på fransk! Bayard/Milan

Culture

Lytt til franske musikaler!

Musikaler er veldig populære i Frankrike, spesielt siden 1970-tallet med utgivelsen av Starmania. Hvert år opprettes nye musikaler som forteller de store periodene i Frankrikes

VIL DU LÆRE ELLER FORBEDRE FRANSKEN?

Fransk kulturhus

NOUS CONTACTER

    *Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Fransk kulturhus.
    *Jeg godtar personvernerklæringen.