Franskklasse fra Munch VGS på Fransk kulturhus

Det var med glede at vi ønsket velkommen til 14 Fransk III-elever fra Munch vidergående skole og deres lærer Clelia Elster i anledning fagdager denne uken.

På programmet stod besøk av vårt bibliotek, brettspill med temaet frankofon kultur, samfunnsfaglige diskusjoner, kortspill og ikke minst karaoke – alt på fransk selvfølgelig!

Fransk mat stod også på menyen. Crêpe og galette bretonne ble servert av La Crêpe d’Elen. Elevene viste seg å være dyktige kokker!

Les mer om Munch VGS her : https://edvardmunch.vgs.no/