(+47) 919 09 404
St. Olavs gate 21B 0165 Oslo
contact@franskkulturhus.no

Mandag – Torsdag: 9h30-12h30 I 13h30-17h00
Fredag: 9h30-12h30 I 13h30-16h00

FRANSK KULTURHUS – Kurs og kultursenter

Fransktalende barselgrupper i Oslo

Barselgruppe

Fra januar 2022, tilbyr vi barselgrupper for franske, fransktalende og frankofile foreldre i foreldrepermisjon: sosialisere, støtte og bli en bedre foreldre, samtidig som man får velvillig faglig støtte.

Hver uke møtes foreldre og deres babyer i et åpent, støttende og kompetent fransktalende miljø, i vårt franske kultursenter som ligger i hjertet av Oslo.

Veiledet av Noémie, Montessoripedagog og familierådgiver ved Barnas Oase, vil de ta opp ulike temaer om babyer og foreldreskap.. Det blir også spennende aktiviteter for både foreldre og babyer.

Hver måned starter en ny gruppe, som vil møtes åtte ganger, med fire verksteder designet og ledet av Noémie og fire uformelle møter-utvekslinger, i det vennlige fransktalende miljøet i Fransk kulturhus, i bibliotek og lille “kafé”.

Pris:

  • 1 600 NOK
  • 10%-rabatt for medlemmer

Del denne artikkelen

NYHETER

Le plaisir de lire
Bibliothèque

Lese og vokse på fransk fra 0 til 19 år

Gi barnet ditt bladet han vil ha stor glede av å motta hver måned, og som vil stimulere dets nysgjerrighet og leseglede på fransk! Bayard/Milan

Culture

Lytt til franske musikaler!

Musikaler er veldig populære i Frankrike, spesielt siden 1970-tallet med utgivelsen av Starmania. Hvert år opprettes nye musikaler som forteller de store periodene i Frankrikes

VIL DU LÆRE ELLER FORBEDRE FRANSKEN?

Fransk kulturhus

NOUS CONTACTER

    *Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Fransk kulturhus.
    *Jeg godtar personvernerklæringen.