Julemarked på Fransk kulturhus 4-5.12.21

Frankofoner og frankofiler i alle aldre, velkommen til Fransk kulturhus sitt aller første julemarked! Et deilig fransktalende fristed å nyte alene eller sammen med venner og familie!

Kom og gjør julehandelen din med fransktalende artister, designere og håndverkere, selgere av franske regionale produkter, profesjonelle franske delikatesser, mens barna gjerne vil være opptatt av aktiviteter som er spesielt designet for dem.

Vi ses den 4-5. desember kl.10-00-16.00!

Gratis inngang. Reservasjon kan gjøres ved å følge denne LENKE.

Frankofone møter ved Fransk Kulturhus

Frankofone møter med Hélène Conway-Mouret, senator for Franskmenn bosatt i utlandet og fransklærne ved Edvard Munch videregåendeskole i Oslo.

Julemarked på Fransk kulturhus 4-5.12.21

*Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Franskkulturhus.