FRANSK KULTURHUS
- Kultur-, opplærings- og sertifiseringssenter og franskspråklig bibliotek

Samtale- og temakurs: lær ved å snakke!

Våre samtale- og temakurs er uten tvil blant de som har stor suksess blant studentene våre.

Kortere, basert på originale læringsmetoder og spesialdesignet av teamet vårt, er disse kursene laget for å forbedre dine muntlige ferdigheter, og for å invitere deg til å diskutere og debattere ulike og aktuelle temaer.

Samtalekurs: snakk, snakk, snakk!

Tanken bak opprettelsen av våre samtalekurs er enkel: å tilby elevene et materiell og pedagogisk miljø som lar dem bruke språket. 

Disse kursene er delt opp i tre nivåer og fremmer integrering og aktiv deltakelse, takket være ulike samtaleemner rundt f.eks. vitenskap, kultur eller miljø.

Akkurat nå tilbyr vi 3 ulike samtalekurs: 

  • A2-temakurs: for deg som har fullført eller er i ferd med å fullføre nivå A2. Her vil du repetere kunnskapen din gjennom samtaleaktiviteter, spill og noen grammatiske øvelser.

  • Samtale B1: enkel kommunikasjon rundt emner av personlig interesse. For deg som uttrykker deg helt enkelt på fransk. Dette er et kurs med mye sosial interaksjon der man blir forberedt og komfortabel i å delta i samtaler!

  • Samtale B2-C1: for de som som har B2+ nivå og som ønsker å opprettholde både sine muntlige og grammatiske ferdigheter. Et hyggelig kurs for å forbedre dine muntlige ferdigheter!

Les mer og meld deg på samtalekurs her.

Temakurs: fyll på kunnskap mens du forbedrer språknivået ditt!

Basert på et bestemt tema (litteratur, historie, musikk), vil våre temakurs  få deg til å oppdage nye sider av den franske kulturen samtidig som du vil lære deg fransk! Velkommen til en enestående opplevelse, laget av vårt team av spesialister, som vil glede din nysgjerrighet!

Akkurat nå tilbyr vi 3 ulike temakurs:

  • Historien om Frankrike og franskmenn: for de som har nivå B2/C1, en lidenskap for historie og er nysgjerrige på hva som sies om Frankrike og franskmenn.

  • Fransk litteratur: et kurs for litteraturelskere som ønsker å få nye opplevelser gjennom referanser som når nyhetene i den fransktalende verden.På dette kurset vil du bl.a. les og analyser en roman hver uke, sammen med læreren og klassekameratene dine.

  • Syng på fransk! Baudelaire, poesi og musikk. En reise gjennom det franske kunstmiljøet i 1800-tallet. Et interaktivt kurs for alle som elsker poesi, sang og mer generelt fransk kunst og som har et nivå i fransk som gjør at de enkelt kan delta i en diskusjon (fra B1+). 

Les mer og meld deg på temakurs her.

Hva egentlig er mitt nivå i fransk? 

Før å melde deg på kan du finne en oppsummering av ferdighetene som forventes for hvert nivå (A1, A2, B1, B2, C1, C2) ved å klikke her.

I tillegg vil vår digitale plasseringstest tillate deg å få personlig tilpasset veiledning før du melder deg på kurs.

Del denne artikkelen

NYHETER

Aktiviteter

Åpningstider sommer 2024

Fransk kulturhus holder stengt for publikum 25. juni-21. juli. For å besøke oss fom. 22. juli, ta kontakt med oss på e-post! Vi er tilbake

VIL DU LÆRE ELLER FORBEDRE FRANSKEN?

Fransk kulturhus

NOUS CONTACTER

    *Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Fransk kulturhus.

    *Jeg godtar personvernerklæringen.