FRANSK KULTURHUS
- Kultur-, opplærings- og sertifiseringssenter og franskspråklig bibliotek

Fransk-norsk kafé-podden: tilbakeblikk på 2023

Siden februar 2023 tilbyr Fransk kulturhus en unik podkast laget for de som lærer seg fransk, for elskere av det franske språket og alle som har tilknyting til fransktalende kulturer i Norge: «Fransk-norsk kafé«.

I løpet av 2023 har vi spilt inn 13 episoder med gjester i alle aldre, av ulike nasjonaliteter, både studenter og ikke-studenter ved Fransk kulturhus. Alle har en noe å gjøre (jobb, hobby, familie, kunst…) med en fransktalende kultur.

13 historier som vil inspirere alle som er glade i kultur og/eller som lærer og ønsker å lære seg fransk. Hvis første del av hver episode alltid er på norsk, har vi ikke glemt det fransktalende publikum siden den andre delen av intervjuet alltid er på fransk!

Oversikt over 2023-episoder:

Sesong 1

Sesong 2

Fransk-norsk kafé-podden er tilgjengelig på Spotify, Amazon Music, Google Podcasts, Audible og Youtube. Abonner så du ikke går glipp av de kommende episodene!

Del denne artikkelen

NYHETER

Aktiviteter

Åpningstider sommer 2024

Fransk kulturhus holder stengt for publikum 25. juni-21. juli. For å besøke oss fom. 22. juli, ta kontakt med oss på e-post! Vi er tilbake

VIL DU LÆRE ELLER FORBEDRE FRANSKEN?

Fransk kulturhus

NOUS CONTACTER

    *Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Fransk kulturhus.

    *Jeg godtar personvernerklæringen.