FRANSK KULTURHUS
– Fransk språk- og kultursenter, diplomer & bibliotek

Prøv deg på våre nye nettkurs i spansk, tysk, italiensk og engelsk!

For å møte etterspørselen fra brukerne våre, tilbyr vi nå, i samarbeid med Gymglish, et bredt utvalg av nye nettkurs (selvstyrte leksjoner). Hva du kan få: forenklede kurs i fransk, et franskkurs i skriving samt kurs i italiensk, tysk, spansk og engelsk! For alle disse kursene tilbyr Fransk kulturhus og Gymglish deg et eksepsjonelt tilbud: 2 gratis måneder uten forpliktelse!

Frantastique og Frantastique skriving: få fransk i lommen din!

Med kurset Frantastique vil du følge den berømte Victor Hugo i en original historie laget for alle som ønsker å ha det gøy på fransk. Hver morgen vil du ha tilgang til en liten personlig leksjon med skriftlig, lyd- og videoinnhold. Du vil også ha nytte av automatisk retting og en pedagogisk rapport med nivå-, fremdrifts- og deltakelsesstatistikk.

Med Frantastique skriving vil du fokusere på staveferdighetene dine: ingenting bedre enn en original historie rundt Victor Hugo for å forbedre ferdighetene dine og for å komme seg videre!

Disse forenklede kursene erstatter selvfølgelig ikke et ekte franskkurs. De er tenkt som en «ekstra støtte» og et middel til å øve selvstendig; mange av elevene våre som tar kurs ved Fransk kulturhus bruker Frantastique ved siden av klasseromsopplevelsen.

Spansk, italiensk, engelsk, tysk: en rekke leksjoner for å lære seg andre språk!

Hos Fransk kulturhus tror vi på flerspråklighet og støtter alt som fremmer språk! Og hva er vel bedre enn kultur for å lære seg tysk, spansk, engelsk eller italiensk? Med morsomme og tilgjengelige nettkurs tilbyr Fransk kulturhus og Gymglish deg korte, morsomme og personlige leksjoner for å forbedre deg i engelsk, tysk, spansk eller italiensk!

Til alle disse kursene tilbyr Fransk kulturhus og Gymglish deg 2 gratis måneder uten forpliktelse – en fin mulighet for alle til å teste tilbudet uten noe press!

Partager cet article

NOS DERNIÈRES ACTUALITÉS

Kultur

Still ut på Fransk kulturhus sitt julemarked

Det tradisjonsrike Fransk kulturhus Julemarked, et flaggskiparrangement for det fransktalende og frankofile miljø i Oslo, ønsker å velkomme nye utstillere i år. Blir du en

VOUS SOUHAITEZ APPRENDRE OU PERFECTIONNER VOTRE FRANÇAIS ?

Fransk kulturhus

NOUS CONTACTER

    *Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Fransk kulturhus.

    *Jeg godtar personvernerklæringen.