FRANSK KULTURHUS
- Kultur-, opplærings- og sertifiseringssenter og franskspråklig bibliotek

ILC: En nasjonal konkurranse for å støtte fremmedspråk i norske skoler!

Finalen av International Language Competition (iLC) fant sted igjen på Kristiansand katedralskole Gimle. Som støttespiller for fremmedspråk i norske skoler, er Fransk kulturhus stolt av å være både partner og sponsor for denne nasjonale konkurransen.

Oppmuntre til språklæring

Målet med iLC-konkurransen er å oppmuntre unge mennesker til å fortsette språkstudiene og interessere seg for kulturen, historien og generelt i samfunnet i landene der målspråket snakkes. For Fransk kulturhus, som har det samme misjon for fransk i sin daglige virksomhet rundt franskkurs og eksamener, kurs for lærere og kulturelle aktiviteter, er det ganske naturlig å støtte denne konkurransen.

Fremme fremmedspråk på skolen

En konkurranse som iLC oppmuntrer til en sunn konkurranseånd mellom de ulike skolene i landet, verdsetter elevenes læring og skaper et nettverk med mulighet for utveksling av didaktiske kunnskap og beste praksis.

Konkurransen er designet for å finpusse alle språkferdigheter med fokus ikke bare på grammatikk, staving, ordforråd, muntlig forståelse og interaksjon, men også deres kulturelle og til og med historiske ferdigheter.

2024-finalister og vinnere

Å komme til finalen er allerede en flott prestasjon, og Fransk kulturhus gratulerer varmt alle finalistene i de tre kategoriene: ungdomsskole, videregående skole og morsmål. Og selvfølgelig rettes det en spesiell oppmerksomhet mot lagene som havnet på podiet.

Premier for å bli fortrolig i  fransk

Å oppmuntre til aktiv bruk av fransk, enten det er i klasserommet, rundt kultur eller i hverdagen, er en av hoved misjon til Fransk kulturhus.

Vi var derfor glade for å belønne vinnerne og deltakerne ved å gi dem nyttige gaver i deres fransklæring:

1. plass

2. plass

Grunnskolen, VGS

Morsmål

3. plass

Grunnskolen, VGS, morsmål

4. plass

Grunnskolen, VGS, morsmål

5. og 6. plass

Vær oppmerksom på at fagdager, workshops og kurs må bestilles og gjennomføres før sommerferien. Når det gjelder rabatter på kursene, er de gyldige frem til slutten av 2024.

Alle deltakere i iLC-konkurranse

Siden det viktigste er å delta, er vi glade for å tilby alle elevene som deltok i konkurransen 15 % rabatt på alle våre franskurs i 2024.

Lurer du på noe?

Vous avez des questions, n’hésitez pas à nous contacter via ce formulaire de contact.

  *Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Fransk kulturhus.

  *Jeg godtar personvernerklæringen.

  Del denne artikkelen

  NYHETER

  Aktiviteter

  Dictée-festivalen 1. juni 2024

  Fransk kulturhus inviterer til den første utgaven av dictée-festivalen i Norge. På programmet: 1 diktat per nivå (A1, A2, B1, B2, C1 og morsmål), flotte

  VIL DU LÆRE ELLER FORBEDRE FRANSKEN?

  Fransk kulturhus

  NOUS CONTACTER

   *Jeg godtar å motta nyhetsbrev fra Fransk kulturhus.

   *Jeg godtar personvernerklæringen.